PrivacyBeleid - Disclaimer

Privacy Beleid - Disclaimer

Www.instituut-melanie.be is de website van Schoonheidsinstituut Melanie

Ons postadres is:
Instituut Melanie
Zeno Dewittestraat, 30
B-8930 Lauwe
België
BTW nº: BE 0526.652.788

Schoonheidsinstituut Melanie is bereikbaar op bovenvermeld postadres via e-mail op info[at]instituut-melanie[dot]be.

Disclaimer - Ontkenning

Schoonheidsinstituut Melanie (www.instituut-melanie.be) voert geenszins medische activiteiten uit en doet geenszins beweringen ten aanzien van de genezende werking van haar schoonheidsproducten. De gebruikte schoonheidsproducten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten.

Instituut Melanie is niet verantwoordelijkheid voor mogelijke schade ontstaan door het gebruik van, of door de informatie aangeboden op www.instituut-melanie.be.

Instituut Melanie en uw Persoonlijke Levenssfeer

- Uw privacy is beschermd bij Instituut Melanie Lauwe.

- U kunt de website www.instituut-melanie.be bezoeken zonder u te registreren.

- We zenden u geen ongevraagde e-mails noch ongevraagde post.

- Bij wijziging van dit Privacy Beleid in verband met hoe wij uw persoonlijke informatie gebruiken maken we dit kenbaar op de homepagina van www.instituut-melanie.be.

- Door het bezoeken van deze website en uw gegevens erop te registreren erkend u en gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke informatie gebruikt wordt voor de doeleinden welke worden vermeld in dit Privacy Beleid.

Indien u vragen hebt omtrent ons Privacy Beleid zoals hieronder vermeld, of indien u opmerkingen of commentaar hebt, contacteer ons dan onmiddellijk op bovenvermeld adres.

Onze verplichting aangaande de privacy van de webbezoeker:

De privacy van de webbezoeker is belangrijk voor www.instituut-melanie.be!

Ter bescherming van uw privacy vindt u hierna onze mededelingen en online-informatie en de keuzes die je hebt omtrent de manier waarop uw informatie wordt verzameld en gebruikt.

Om dit Privacy Beleid gemakkelijk terug te vinden is de link voorzien naar ons "Privacy Beleid" onderaan elke webpagina.

Uw persoonlijke gegevens zijn van u alleen en wij doen onze uiterste best om ze te beschermen.

Verzamelen van gegevens:

Deze mededeling is van toepassing op alle verzamelde informatie op de www.instituut-melanie.be website. Op sommige pagina's kan de bezoeker informatie aanvragen of zich registreren.

Het type van persoonlijke informatie verzameld op www.instituut-melanie.be is hieronder beschreven.

Onze webserver verzamelt alleen de domeinnaam en niet het e-mailadres van de bezoekers aan www.instituut-melanie.be. Wij verzamelen de e-mail adressen van degenen die met ons communiceren via e-mail. Wij mogen uw e-mail adres gebruiken om u nieuws te zenden over www.instituut-melanie.be en voor private correspondentie met u in verband met de diensten aangeboden op www.instituut-melanie.be. Wij vergaren niet-identificerende en geaggregeerde informatie over welke pagina's de consumenten bezoeken, informatie vrijwillig aangegeven door de consument zoals informatie uit website registraties.

De manier waarop we informatie gebruiken:

Www.instituut-melanie.be gebruikt de informatie die u ons over uzelf geeft bij registratie of het aanvragen van een reservatie. Www.instituut-melanie.be geeft deze informatie niet door aan derden, behalve als u dat uitdrukkelijk zou vragen of voor zover dit nodig zou zijn om uw reservatie te verwerken.

Www.instituut-melanie.be kan gebruik maken van informatie die u aan ons geeft over iemand anders. Www.instituut-melanie.be geeft deze informatie niet door aan derden, behalve als u dat uitdrukkelijk zou vragen of voor zover dit nodig zou zijn om uw reservatie te verwerken.

De informatie verzameld via www.instituut-melanie.be kan ook intern gebruikt worden voor verbeteringen aan de www.instituut-melanie.be website of om klanten in kennis te stellen van updates voor www.instituut-melanie.be of om website bezoekers te contacteren voor marketing doeleinden.

Www.instituut-melanie.be maakt gebruik van retour-e-mail adressen als antwoord op ontvangen e-mails. Dergelijke e-mail adressen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en worden niet medegedeeld aan externe partijen. Als een persoon geen e-mail wenst te ontvangen van www.instituut-melanie.be in de toekomst, laat het ons dan weten door het sturen van een e-mail op info[at]instituut-melanie[dot]be.

De klant kan zich eventueel inschrijven op www.instituut-melanie.be indien hij wenst informatie te ontvangen omtrent producten en diensten. Zijn klantgegevens zullen door www.instituut-melanie.be niet worden gebruikt voor dit doel, tenzij hij dit aangeeft op het Contactformulier.

Linken naar andere websites:

Www.instituut-melanie.be toont links naar sommige andere websites.

Weze ingelicht dat ons PrivacyBeleid niet geldt voor websites waarvoor linken voorkomen op www.instituut-melanie.be.

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens:

Onze zorg voor gegevensbeveiliging, om niet-geauthorizeerde toegang te beletten, gegevens nauwkeurig te onderhouden en om correct gebruik van gegevens te waarborgen heeft www.instituut-melanie.be de overeenkomstige fysische, elektronische en bestuurlijke procedures ingesteld om de online verzamelde gegevens te beveiligen en te beschermen.

Indien www.instituut-melanie.be bepaalde vormen van gevoelige informatie, zoals financiële of persoonlijke gegevens, zou ontvangen en gebruiken leiden wij de bezoekers naar een beveiligde server en zullen de bezoekers daar kennis van krijgen door middel van een bericht op www.instituut-melanie.be.

Instituut Melanie behandelt uw persoonlijke informatie in geval van onderhoud van de website en het e-mailsysteem onder strikte vertrouwelijke voorwaarden.

Gegevensoverdracht via het internet is niet absoluut veilig. Wij beveiligen uw informatie naar best vermogen, doch voor de beveiliging van de informatie die u ons bezorgd over het internet kunnen wij niet instaan, de overdracht gebeurt op uw eigen risico.

Wees steeds zorgzaam en verantwoordelijk als u online bent. Houdt uw wachtwoorden en persoonlijke informatie geheim.

Privacy van kinderen:

Www.instituut-melanie.be zet in op de privacy van kinderen.

Bescherming van de privacy van kinderen is bijzonder belangrijk.

Om die reden verzamelt of onderhoudt www.instituut-melanie.be nooit informatie van personen waarvan we weten dat ze geen 18 jaar zijn. Www.instituut-melanie.be is op geen enkele manier gestructureerd om iemand aan te trekken onder de 18 jaar.

Hoe kunt u inzage krijgen van uw gegevens of ze corrigeren?

Webbezoekers hebben toegang tot alle persoonlijke identificeerbare informatie die www.instituut-melanie.be online verzamelt en onderhoudt door dit aan te vragen op bovenvermeld postadres.

Op verzoek biedt Instituut Melanie.be de bezoekers toegang tot alle informatie (met inbegrip van vertrouwelijke informatie), unieke identificatie-informatie (bv. wachtwoord), transactie-informatie die wordt bijgehouden over hen, communicatie dat de website bezoeker heeft gericht aan www.instituut-melanie.be (bijvoorbeeld e-mails, aanvragen van klanten), contact informatie (bijv. naam, adres, telefoonnummer) die wordt gehandhaafd over hen. Website bezoekers hebben toegang tot deze informatie hetzij op het postadres of per e-mail op info[at]instituut-melanie[dot]be.

Op verzoek biedt Instituut Melanie bezoekers de mogelijkheid om onjuistheden te verbeteren in contact informatie, financiële informatie, unieke identificatienummers en / of transactie informatie. Webbezoekers kunnen hun informatie laten corrigeren door een e-mail te sturen aan info[at]instituut-melanie[dot]be.

Hoe contact op nemen met Schoonheidsinstituut Melanie - B-8930 Lauwe?

Indien een webbezoeker van mening is dat deze website niet het PrivacyBeleid volgt zoals hier vermeld of als de webbezoeker nog andere vragen of opmerkingen heeft over dit PrivacyBeleid, kan hij contact opnemen met Instituut Melanie te Lauwe op bovenstaand adres of een e-mail sturen aan info[at]instituut-melanie[dot]be.Gebruiksvoorwaarden           PrivacyBeleid           CookiesBeleid

SCHOONHEIDSINSTITUUT MELANIE © 2011-2023 - Alle Rechten Voorbehouden - Webdesign by Obass